Timp liber

Liceeni talentați deschid luna la Sala Patria

Liceeni talentați deschid luna la Sala Patria

Filarmonica Brașov a pregătit pentru iubitorii de muzică din oraș un program bogat și divers pentru ultimele săptămâni din stagiunea cu numărul 145.

Primul concert simfonic din luna iunie va avea loc joi, 1 iunie, de la ora 19, când mai mulți elevi talentați ai Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov vor cânta împreună cu orchestra simfonică a Filarmonicii Brașov, condusă de dirijorul Cristian Oroșanu.

Pe 3 iunie, violonistul brașovean Valentin Șerban, câștigătorul marelui premiu al secțiunii de vioară la Concursul Internațional George Enescu în anul 2021, va cânta împreună cu pianistul Mihai Diaconescu în cadrul Turneului Național Vibrations. Evenimentul va începe la ora 19 și va avea loc la Sala Patria, iar în program sunt Sonata în La major pentru vioară și pian de César Franck, Scherzo – FAE Sonata de Johannes Brahms și Sonata nr. 7 de Ludwig van Beethoven.

Marți, pe 6 iunie, brașovenii îi vor putea asculta pe membrii Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov, pentru ultima oară în această stagiune, într-un recital cu piese de Boccherini și Brahms.

Articole asemănătoare

Liceeni talentați deschid luna la Sala Patria. Bilete pentru toate evenimentele Filarmonicii Brașov se găsesc la casieria Sălii Patria sau online pe site-ul bilet.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button