Timp liber

Ioan-Dragoș Dimitriu cântă Rhapsody in Blue

Ioan-Dragoș Dimitriu cântă Rhapsody in Blue

Filarmonica brașoveană invită publicul meloman la un nou eveniment muzical de excepție, pe 23 mai, de la ora 19, la Sala Patria.

Concertul simfonic va fi dirijat de maestrul clujean József Horváth, un artist care deține mai multe premii în palmares, și îl va avea ca solist pe Ioan-Dragoș Dimitriu, binecunoscutul pianist brașovean cunoscut pentru activitatea sa bogată atât în România, cât și în străinătate. Programul serii va fi unul britanic-american și va include „Jubilee” (Symphonic Sketches) de George Whitefield Chadwick și celebra „Rhapsody in Blue” de George Gershwin, o piesă recunoscută la nivel mondial pentru fuziunea sa unică de jazz și muzică clasică, captivând publicul prin complexitatea și frumusețea sa.

După o scurtă pauză, concertul va continua cu „The Sea” de Frank Bridge și „Irish Rhapsody nr. 1, Op.78″ de Charles Villiers Stanford.

Biletele pentru toate evenimentele Filarmonicii Brașov se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe site-ul bilet.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button