Timp liber

INVITAȚIE LA TEATRU. NOI 4, UN SPECTACOL CU MARIUS MANOLE ȘI LIA BUGNAR

Luni, 27 mai, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu”, vă așteaptă o ofertă de neratat, spectacolul „Noi 4”, care promite să ofere publicului nu doar momente de divertisment, ci și o experiență teatrală memorabilă.

| MyTex.ro
INVITAȚIE LA TEATRU. NOI 4, UN SPECTACOL CU MARIUS MANOLE ȘI LIA BUGNAR 10

Un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întîmplare foarte serioasă. O poveste întâlnită la tot pasul: un triunghi amoros, dar sub umbrela acestei povești se abordează tot felul de teme superficiale și fundamentale deopotrivă – trădarea în iubire, tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția votcă-suc în Bloody Mary sau importanța prieteniei în viață.

Piesa este construită în așa fel încât, până la final, situația se răstoarnă de atâtea ori încât spectatorul este aruncat din peretele comediei în cel al dramei și trece prin toate stările fără să mai opună niciun fel de rezistență. Marius Manole, Maria Obretin, Ioana Brumar și Lia Bugnar fac o ofertă de nerefuzat prin spectacolul “Noi 4”: hohot de râs, lacrimă în colțul ochiului, suspans din prima până în ultima clipă, câteva replici pentru drumul spre casă al spectatorului… ce să-ți dorești mai mult?

Distribuție: Marius Manole, Lia Bugnar, Maria Obretin și Ioana Brumar.
“Noi 4”, un spectacol de Lia Bugnar.
*Nerecomandat copiilor sub 12 ani.

Biletele se pot achiziționa de pe siteul www.spectacolebrasov.ro

Mai multe informații aici: https://spectacolebrasov.ro/noi-4/

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button