Timp liber

Întrecerea Gulașurilor – la a 3-a ediție

Întrecerea Gulașurilor – la a 3-a ediție.

Pe 20 septembrie, Ferma de Biodiversitate Cobor devine locul unde ceaunele fierb la foc domol și tradițiile prind gust, la cea de-a treia ediție a Întrecerii Gulașurilor.

Evenimentul, organizat împreună cu Fundația Conservation Carpathia, aduce o zi dedicată gustului autentic și comunității, cu demonstrații culinare, degustări, ateliere pentru copii și părinți, un tur ghidat la cireada de vaci Sură de stepă care pasc în libertate, și un moment artistic în aer liber.

Întrecerea Gulașurilor – la a 3-a ediție

Bucătari și gospodari din toate colțurile țării, pasionați de tradiții, vor aprinde focurile și vor găti gulaș din carne de Sură de stepă, crescută organic pe pășunile transilvane de la Cobor.

Rețetele, păstrate sau reinventate după inspirația fiecăruia, vor fi jurizate pentru a desemna cel mai bun gulaș al ediției.

Articole asemănătoare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

Back to top button