Timp liber

Intrare gratuită la Teatrul „Arlechino”

Intrare gratuită la Teatrul „Arlechino”.

Cei mai mici dintre spectatori vor avea intrare gratuită, duminică, la Teatrul „Arlechino”. Sunt programate reprezentații ale piesei „Muzicanţii din Bremen”, de la 10.30 şi 12.00. De Ziua Culturii Naţionale – 15 ianuarie, la Teatrul Arlechino este şi „Ziua Porţilor Deschise”. Anul acesta e cea de-a 13-a ediţie, iar micuţii spectatori se vor bucura de încă o surpriză.

Pentru a avea o bună organizare şi pentru a beneficia de tot confortul necesar, vă rugăm să vă procuraţi tichetele cu locuri pe scaune, care se eliberează în mod gratuit, la sediul teatrului, duminică inclusiv, în programul de funcţionare al casei de bilete. Fiecare dintre aceste reprezentaţii va fi precedată de o scurtă proiecţie video, în care păpuşa Miro vă va face o incursiune dincolo de scenă şi în care veţi afla secrete de culise”, a spus Mihaela Soloceanu, managerul Teatrului Arlechino.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button