Timp liber

Horia Mihail cântă Mozart la Sala Patria

Horia Mihail cântă Mozart la Sala Patria

Filarmonica Brașov pregătește o serie de evenimente muzicale care vor îmbogăți scena culturală a orașului în finalul acestei luni. Joi, 25 aprilie, la ora 19:00, sub bagheta maestrului Radu Postăvaru, va avea loc un concert simfonic remarcabil la Sala Patria.

În cadrul acestui eveniment, Horia Mihail, unul dintre cei mai apreciați pianiști din România, cunoscut pentru interpretările sale pline de pasiune care întâmpină mereu aplauze entuziaste, va interpreta „Concertul nr. 23 în La major KV 488” de Wolfgang Amadeus Mozart.

Seara va continua cu „Simfonia nr. 9 în Mi bemol major, op.70” de Dmitri Șostakovici, tot sub bagheta dirijorului Radu Postăvaru, recunoscut pentru talentul său de a aduce la viață compoziții complexe și emoționante.

Apoi, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 18:00, la Sala Muzicii de Cameră, Magdalena Suciu la vioară și Valentin Mureșan la pian vor susține un recital excepțional. Programul va cuprinde „Sonata pentru vioară și pian op. 7” de Fazıl Say și Concertul pentru vioară „The Butterfly Lovers” de He Zhanhao și Chen Gang, oferind publicului o experiență muzicală captivantă și emoționantă.

Biletele pentru toate evenimentele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii sau online pe siteul bilet.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare