Timp liber

Două reprezentații pentru copii

Două reprezentații pentru copii la Operă

Miercuri, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Operei, cei mai mici spectatori sunt așteptați să ia parte la aventurile din „Cocoșelul neascultător”, creat de Ion Lucian. Din distribuție fac parte artiștii Operei Brașov: Cocoșelul – Irina Iftene, Pisica – Anca Panait, Ursul – Ștefan Schuller, Vulpea – Sonia Hazarian, Corbul – Cristian Dicu, Codiță – Alina Ichim, Urechiușe – Mihaela Marele. Regia artistică este semnată de Constantin Ungureanu. Asistent regie/Coordonator spectacol: Valentina Mărgăraș. Asistent mișcare scenică: Alexandra Scriminț. Regie scenă: Marilena Aldea.

Spectacolul este organizat în colaborare cu instituțiile de învățământ din județul Brașov. Evenimentul durează o oră și nu are pauză. Biletele costă 20 de lei și se pot achiziționa doar de la sediul Operei Brașov, cu o oră înainte de spectacol, fiind necesară o rezervare în prealabil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button