Timp liber

De la Bach la Dinicu în 3.600 de secunde

De la Bach la Dinicu în 3.600 de secunde.

Concertele în aer liber ale Filarmonicii Brașov se țin lanț. După concertul de joia trecută, intitulat „Brass Harmony”, melomanii din oraș și turiștii aflați în Brașov sunt așteptați la un nou concert și săptămâna aceasta. Evenimentul care poartă titlul „De la Bach la Dinicu în 3600 de secunde” va avea loc astăzi, de la ora 20, în Piața Sf. Ioan.
Florin Ionescu-Galați și orchestra Filarmonicii Brașov vor interpreta lucrări de mare popularitate din diferite perioade și din diferite genuri muzicale. În piață vor răsuna piese celebre ale unor compozitori renumiți precum A. Vivaldi, S. Joplin, W.A. Mozart și V. Monti.
În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca și formația Kronchord Jazz Ensemble, compusă din Alina Botei (voce și flaut), Ana-Maria Negrea (pian), Iulian Hășfăleanu (chitară bas) și Alexandru Anastasiu (percuție).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button