Timp liber

Concert cu așezare vieneză la Filarmonică

Concert cu așezare vieneză la Filarmonică

În joia din Săptămâna Luminată, pe scena Sălii Patria, începând cu ora 19, braşovenii vor putea participa la un concert dirijat de maestrul croat stabilit în Viena, Andrej Vesel. Programul pe care îl va dirija este unul ofertant:  Uvertura „Carnavalul”, de Antonín Dvořák, Concertul pentru vioară şi orchestră în re minor, de Jean Sibelius, şi piesa „Marea”, de Claude Debussy. Ca element inedit, la acest concert, orchestra simfonică a Filarmonicii Brașov, instituția-gazdă, va avea o aşezare diferită faţă de cea obişnuită în concertele săptămânale de pe scena Sălii Patria, şi anume,  o „aşezare vieneză”. 

Publicul va putea observa mai multe diferenţe, de exemplu, faptul că partidele de vioara I şi vioara a II-a vor fi plasate faţă în faţă. Solista serii va fi violonista Ioana Cristina Goicea. Ioana Cristina Goicea este o artistă de excepţie, care la doar 27 de ani a fost numită profesor la Universitatea de Muzică şi Arte Spectacol din Viena, una dintre cele mai prestigioase instituţii de acest gen din lume.
Biletele se găsesc la casieria Sălii Patria sau online pe site-ul bilet.ro.

Concert cu așezare vieneză la Filarmonică. Pentru recitalul de pian de la Centrul Cultural „Apollonia Hirscher”, biletele se vor putea cumpăra şi la faţa locului înainte de eveniment.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button