Timp liber

Comedie neagră, la Reduta

Comedie neagră, la Reduta. O piesă inedită de teatru, pusă în scenă de o trupă independentă. Astăzi, de la ora 19.00, Teatrul Particular Braşov prezintă la Centrul Cultural Reduta spectacolul „Doamna Jekyll şi Doamna Hyde”. Biletele pot fi achiziţionate online, de la adresa bilet.ro sau de la casieria de la Reduta.„Doamna Jekyll şi Doamna Hyde” este o comedie neagră despre două doamne botezate intenţionat Jekyll şi Hyde, după numele celebrului „Jack the Ripper” (Jack Spintecătorul), personaj a cărui identitate reală nu a fost descoperită niciodată. „Poştaşul sună întotdeauna de două ori. Ce pot face două doamne singure atunci când în «vizită» apare un musafir nepoftit? La ceas de seară funcţionarul de la gaze vine să verifice contoarele. O comedie spumoasă cu răsturnări de situaţie, care provoacă hohote de râs!”, este rezumatul spectacolului regizat de Cristian Ioan.
În distribuţie sunt actorii Dorina Roman, președinta Asociației Teatrul Particular Brașov, Monica Codreanu și Silviu Dudescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button