Timp liber

Cei care au copii cu nevoi speciale, așteptați la Galeria terapiilor

Cei care au copii cu nevoi speciale, așteptați la Galeria terapiilor

Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, ediția a treia, organizată de către Asociația Albert și zâmbete, care va avea loc în perioada 24-26 mai, va fi un eveniment platformă extraordinar reunind: 22 de speakeri printre care terapeuți, pedagogi și specialiști de renume național și internațional, și persoane cu dizabilități în cadrul celor 3 conferințe: Conferința specialiștilor, pe 24 mai, Conferința părinților, pe 25 mai și Conferința motivațională, pe 26 mai; 17 terapeuți, specialiști și organizații resursă din domeniu, în cadrul galeriei de prezentare din Coresi Shopping Mall și ateliere pentru copii, în perioada 25-26 mai și peste 200 de participanți.

Evenimentul care va promova incluziunea „și va împuternici comunitatea noastră, va inspira și va conecta” va putea fi urmărit online de oriunde din lume, datorită transmisiunii live care va avea loc de pe platforma de social media dedicată evenimentului pe pagina Asociației Albert și zâmbete, spun organizatorii.
Ajuns la a III-a ediţie, evenimentul filantropic va avea loc în perioada 24-26 mai, în fiecare zi începând cu orele 9.00, la sala IAR 80 din cartierul Coresi.

Viziunea noastră este să conectăm cât mai mulți părinți și copii cu terapeuți de valoare, cu experiență vastă, care să colaboreze prin metode relevante și de impact la nivelul întregii țări. Ne dorim să creăm un context de încredere, siguranță, dezvoltare, evoluție, educație și joacă. 

Provocările pe care le întâmpină părinții în a găsi terapiile potrivite într-un timp rezonabil sunt multiple, iar numărul copiilor cu nevoi speciale la nivel național a depășit 81.000 de copii în iunie 2023.

Galeria Terapiilor își propune să răspundă acestei nevoi mari, oferind acces rapid la terapii personalizate, la terapeuți cu experiență și cu expertiză remarcabilă și facilitând relații de încredere cu aceștia”, a declarat Endre Csato, Asociaţia „Albert şi zâmbete”.

Brașovenii sunt invitați să devină „Conectori ai Binelui” alegând să doneze pentru a susține cauza dezvoltării copiilor cu nevoi speciale. 

„Fie că participă live la evenimentul Galeria Terapiilor sau participă de la distanță, gestul lor de implicare și generozitate pentru susținerea acestei cauzei și anume continuare Galeriei Terapiilor contează foarte mult și are mult sens.  Alegând să susțină această cauză, vor contribui direct la extinderea comunității la nivel național, la creșterea rețelei de terapeuți de pe platforma web dedicată Galeriei Terapiilor, astfel încât mai mulți copiilor cu nevoi speciale vor putea să evoluează și să se dezvolte datorită terapiilor accesate. Fiecare contribuție va susține inițiativa aceasta și va face o diferență reală”, mai spune Endre Csato. 

Înscrierile gratuite se mai pot face pe site-ul galeriaterapiilor.ro până astăzi, 23 mai.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button