Timp liber

Castelul Bran, împodobit cu surprize de sezon


Castelul Bran, împodobit cu surprize de sezon

Dacă treci la ceas de seară prin pasul Bran-Moeciu, vei vedea de la distanţă că lumina sărbătorilor a ajuns deja în Parcul Regal şi sus, la Castelul Bran. Fel de fel de podoabe strălucitoare, montate deja de câteva zile bune, încântă turiştii de toate vârstele. Dar decoraţiunile nu sunt nici pe departe unica atracţie.
Din acest an, la Castelul Bran este un patinoar, suficient de mare pentru a aduce bucurie pentru zeci şi zeci de persoane deodată. Accesul pe gheaţă costă 25 lei (35 cu tot cu patine închiriate) şi patinoarul este deja deschis zilnic, de la ora 14:00 la ora 20:00. Iar programul nu se anunţă schimbător, cât e vremea prietenoasă cu sporturile de iarnă, anunţă administratorii obiectivului turistic.
Cât unii se dau pe gheaţa sau vizitează monumentul istoric, alţii se pot opri la vinul fiert cu scorţişoară şi alte ierburi aromate, după o reţetă secretă.
Iar cei gurmanzi se pot delecta cu gusturile speciale din meniul de iarnă de la Casa de Ceai, restaurantul Castelului Bran.
Mai mult, Parcul Regal este deschis fără bilet de intrare în fiecare zi, de la ora 16:00 la 20:00.
Şi orice zi de iarnă poate aduce surprize în plus. Cum ar fi superconcertul susţinut de ansamblul de colindători din Ţara Făgăraşului, în 23 decembrie, ora 12:00, un cadou de sărbători care va lăsa oricui amintiri de neuitat, au mai anunţat administratorii Castelului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare