Timp liber

Când va concerta Irina Rimes la Brașov

Când va concerta Irina Rimes la Brașov.

Irina Rimes își „poartă” cel de-al patrulea album al său, ,,ACASĂ”, prin toată țara și nu numai. Turneul reprezintă o călătorie între două lumi și o fugă între case.

„ACASĂ” este despre cum fanii au devenit o parte importantă din casa Irinei Rimes. Dar și despre cum artista poate construi un „ACASĂ” oriunde își are muzica și îi este și publicul, cu care se va și întâlni personal în această serie de concerte. 

,,Noi avem casa în două lumi. Când suntem mici, acasă are o formă materială în ochii noștri. E un loc unde putem fugi, unde putem găsi siguranță, dragoste sau ajutor, orice s-ar întâmpla. Pe măsură ce creștem, timpul ne transformă casa și ea capătă o formă imaterială, reconstruindu-se la noi în amintiri”, a declarat Irina Rimes.

Când va concerta Irina Rimes la Brașov

În data de 8 martie, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu”, Irina Rimes va fi „ACASĂ” la Brașov – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-brasov-irina-rimes-turneul-acasa-81425/

Albumul ,,ACASĂ” include 16 piese confesiune, vindecătoare şi sensibile, compuse de artistă cu compozitori şi producători de top din România. Pe album sunt şi cele două colaborări, cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” şi cu Jah Khalib pentru „Навсегда”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button