Timp liber

Călătorie muzicală cu studenții de la Canto

Călătorie muzicală cu studenții de la Canto

Melomanii sunt așteptați astăzi de la ora 18.30, în Foaierul Operei Brașov, la recitalul vocal-instrumental „Classic Meets Musical”, susținut de studenții Facultății de Muzică de la Universitatea „Transilvania” Brașov, de la clasa prof. asoc. drd. Anda Olimpia Pop. Interpretează: Maria Pană, Elisa Gheorghe, Andreea Șchiopu, Ștefania Necula, Ioana Lucia Berechet, Alis Nistor, Patrick Anton. La pian vor fi acompaniați de prof. asoc. Sena Ducariu și prof. asoc.drd. Ana Maria Negrea. Prezintă: Anda Pop.

Recitalul din Foaierul Operei readuce în fața publicului vocile tinerei generații din cadrul studioului condus de soprana Anda Olimpia Pop la Facultatea de Muzică din cadrul Universității „Transilvania”. „Classic Meets Musical” este o călătorie muzicală care începe luminos și vesel în patria lui W.A. Mozart, traversează continentul european prin șlagărele romantice ale secolului XIX și se încheie în Viena secolului XX, în acordurile musicalului „Sunetul muzicii” scris de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein.

Recitalul este o provocare pe care am lansat-o la începutul acestui an. Cred că a parcurge cât mai multe genuri muzicale dezvoltă muzicalitatea și versatilitatea vocal-interpretativă a tinerilor ce aspiră spre succes”, afirmă prof. asoc. drd. Anda Olimpia Pop, totodată, solistă a Operei Brașov.

Călătorie muzicală cu studenții de la Canto. Recitalul durează o oră și nu are pauză.
Biletele, la prețul de 30 de lei, se pot cumpăra atât online, de pe site-ul www.bilet.ro, cât și de la sediul Operei Brașov.

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button