Timp liber

American Independent Film Festival, în premieră, la Castelul Bran

American Independent Film Festival, în premieră, la Castelul Bran

American Independent Film Festival (AIFF) revine pentru a 8-a ediţie cu cele mai recente şi mai apreciate producţii independente realizate în SUA, care vor putea fi văzute între 7 şi 13 iunie la Bucureşti şi, în premieră anul acesta, în cadrul magic al Castelului Bran.

AIFF 8 organizează pentru prima oară în istoria festivalului şi a Castelului Bran proiecţii de filme în premieră, pe 7 şi 8 iunie, la lăsarea serii, în curtea castelului. Propunerea AIFF 8 este cea de a reconecta publicul român, dar şi potenţiali turişti străini, cu frumuseţea cinema-ului în aer liber, accentuată de setting-ul unic şi de atmosfera uluitoare a unuia dintre cele mai frumoase locuri din România.

AIFF 8 își continuă misiunea de a oferi publicul român filme care sunt mai mult decât doar entertainment, de a intermedia dialogul publicului cu realizatorii peliculelor, de a cultiva experiența vizionării de filme de cinema ca eveniment social, în mijlocul comunității și de a folosi cinematograful ca prilej de conectare și comunicare cu ceilalți, inclusiv prin popularizarea unor cauze sociale cărora festivalul le donează, ca în fiecare an, încasările din vânzarea de bilete”, a declarat Cristian Mungiu, director al AIFF.

„Hit Man” va deschide festivalul, atât la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti, cât şi în aer liber, în curtea Castelului Bran. Inspirat de o poveste adevărată incredibilă, filmul este o comedie existenţială inteligentă despre identitate. În „Hit Man”, un neo noir luminos, Glen Powell, un actor cunoscut mai degrabă pentru blockbustere, interpretează rolul lui Gary Johnson, care duce o viaţă dublă de profesor şi fals ucigaş plătit pentru Departamentul de Poliţie din New Orleans. Cu o capacitate extraordinară de a intra în pielea diferitelor personaje şi personalităţi, Gary ajunge să se simtă atras de una dintre potenţialele criminale pe care trebuie să le prindă, Madison, interpretată de Adria Arjona (True Detective 4). Pe măsură ce Madison se îndrăgosteşte de una dintre identităţile de ucigaş ale lui Gary – misteriosul Ron – aventura lor declanşează o reacţie în lanţ de jocuri de rol, înşelăciune şi mize tot mai mari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button