Timp liber

Absolvent de Drept și Conservator la doar 19 ani

Absolvent de Drept și Conservator la doar 19 ani. Filarmonica Brașov așteaptă brașovenii la o seară dedicată compozitorului Serghei Prokofiev. Se vor cânta suita „Romeo și Julieta” și Concertul nr. 5 pentru pian și orchestră.
Concertul va fi condus de dirijorul Mircea Pădurariu. Solistul serii e pianistul Andrei Korobeinikov. Un artist de excepție care a absolvit Conservatorul din Moscova când avea doar 19 ani. Ultimul artist care a reușit să facă acest lucru înaintea sa a fost Serghei Rachmaninov în anul 1892.

Dirijor nou la Filarmonică

Mircea Pădurariu a absolvit studiile de licență în arta dirijatului și a continuat cu studii de masterat, secția Stilistică dirijorală sub îndrumarea conf. dr. Horia Andreescu. În anul 2015 și-a făcut debutul ca dirijor alături de orchestra Filarmonicii din Pitești, urmând la scurt timp să aibă debutul și pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești. În anul 2018, a fost numit dirijor principal al ansamblului „Archaeus”, făcând ca muzica contemporană să prindă viață în săli precum Ateneul Român, Muzeul George Enescu în Aula Uniunii Compozitorilor, Sala Dalles, Ateneul din Tecuci și Ateneul din Bacău. În anul 2021, debutează pe scena Filarmonicii din Brașov, alături de orchestra simfonică și grupul vocal Anatoly, urmând să dirijeze frecvent în cadrul aceastei instituții alături de artiști celebri.

E și avocat în drept civil

Absolvent de Drept și Conservator la doar 19 ani. Pianistul rus Andrei Korobeinikov a început să cânte la pian la vârsta de 5 ani. În 2006, a câștigat o bursă de studii la Royal College of Music din Londra oferită de Gill și Julian Simmonds și a intrat la cursul postuniversitar la clasa Vanessei Latarche. În 2008 a absolvit cu onoruri la Royal College of Music din Londra și a primit un premiu special: Queen Elisabeth Rosebowl.
În 1998 (la vârsta de 12 ani) a intrat la facultatea de drept a Universității Europene de Drept Justo din Moscova, unde a absolvit cu onoruri în 2003 ca avocat specializat în drept civil. În perioada 2004-2007 a urmat cursuri postuniversitare la Universitatea de Stat Lomonosov din Moscova (Departamentul de drept civil).

Din 1994 până în 2006, Andrei Korobeinikov a obținut peste 20 de premii la diferite concursuri naționale și internaționale. A susținut concerte în peste 45 de țări ale lumii și a avut plăcerea de a cânta alături de Philharmonia Orchestra (Londra), London Philharmonic Orchestra, NHK Symphony Orchestra (Tokyo), Orchestre National de France, Orchestre de chambre de Paris, Konzerthausorchester Berlin, NDR Sinfonieorchester Hamburg, și multe altele.

Biletele pentru concert (puține) se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button