Sport

Xavi Hernandez se retrage din cariera de fotbalist

 

Mijlocaşul spaniol Xavi Hernandez, fost jucător al FC Barcelona, care evoluează acum în Qatar, a anunţat că nu îşi va duce la capăt contractul cu Al Sadd, urmând a se retrage la finalul sezonului, informează AFP. Xavi, 38 de ani, este din vara anului 2015 în Qatar şi mai are contract până la finalul sezonului 2019-2020, după ce şi-a prelungit în mai înţelegerea cu doi ani, potrivit News.ro.
Este ultimul meu an. În ianuarie, voi avea 39 de ani şi cred că este momentul să spun la revedere“, a declarat campionul mondial din 2010 pentru postul spaniol de radio Cadena Ser. Xavi, 133 de selecţii la echipa naţională, a precizat că va deveni antrenor, chiar în ţara în care evoluează acum.
„Ideea este de a începe aici, în Qatar, pentru a acumula experienţă şi pentru a mă testa pe mine însumi. Este o nouă etapă şi încep de la zero. Toată lumea mă vede antrenor la Barcelona în viitor, dar eu nu mă gândesc încă la asta. Să antrenezi Barca este o provocare majoră, pentru care trebuie să fii pregătit, iar eu, sincer, nu cred că sunt încă”, a adăugat fotbalistul. Xavi a jucat toată cariera la Barcelona, mai întâi la juniori, din 1991, apoi la prima echipă, din 1998, înainte de a ajunge la Doha.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button