Sport

WTA Wuhan. S-au stabilit semifinalistele

 

Grecoaica Maria Sakkari, nr. 80 mondial și venită din calificări, a ajuns în semifinalele turneului WTA de la Wuhan, după ce a învins-o joi în două seturi, 7-6 (7/2), 7-5, pe franțuzoaica Alize Cornet, nr. 42 mondial, în 2 ore și 27 de minute. Sakkari trecuse în tururile precedente de kazaha Iulia Putințeva și de favorita nr. 4, daneza Caroline Wozniacki. În semifinale, Sakkari va juca tot împotriva unei franțuzoaice, Caroline Garcia, nr. 20 mondial, care joi a trecut în două seturi, 7-6 (7/3), 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova (35 WTA).
Garbine Muguruza, locul 1 WTA, a fost eliminată în sferturi, fiind învinsă de letona Jelena Ostapenko, numătul 10 mondial şi favorită 8, cu 1-6, 6-3, 6-2. În semifinale Ostapenko va juca mâine împotriva lui Ashleigh Barty din Australia, care a trecut în sferturi de Karolina Pliskova cu 4-6, 7-6, 7-6.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button