Sport

WTA WASHINGTON. Simona Halep debutează cu Sloane Stephens

 

Simona Halep (2 WTA), principala favorită a competiției, se va duela cu americanca Sloane Stephens în primul tur al turneului WTA de la Washington. Fost număr 11 mondial, Stephens a ajuns acum pe locul 926 în ierarhia WTA, întrucât nu a mai jucat în ultimul an din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Americanca a revenit în circuit la Wimbledon, unde a pierdut în primul tur cu Alison Riske.

Halep şi Stephens s-au întâlnit de cinci ori în până acum, românca impunându-se în trei rânduri, 6-4, 6-4 în primul tur la Barcelona (zgură) 2012, 6-4, 6-3 în optimi la Roland Garros (zgură) 2014 și 6-1, 7-5 în sferturi la Miami (hard) 2015. Stephens a câștigat doar pe hard, 6-4, 6-0 în optimi la Hobart 2013 şi 6-1, 6-1 în turul 1 la Australian Open 2013.

Pe tabloul principal la Washington mai sunt două românce. Monica Niculescu (57 WTA) o va întâlni în primul tur pe japoneza Nao Hibino (92 WTA), în timp ce Patricia Țig (136 WTA) se va duela cu o jucătoare venită din calificări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button