Sport

WTA TORONTO. Bianca Andreescu, încă o victorie de senzație!!! UPDATE. Ce spune despre un posibil meci în finală cu Simona Halep?!

 

UPDATE. Bianca Andreescu a declarat că ar fi ceva de vis să poată juca finala de la Toronto contra Simonei Halep, „un om incredibil și un sportiv fantastic. Ar fi absolut minunat pentru mine. Ar însemna și foarte mult pentru creșterea mea, pentru experiența acumulată, pentru că de la Simona ai ce învăța”.

Totodată, sportiva canadiană de origine română a punctat: „O să-i studiez meciurile, să văd unde îi place să servească, să returneze, pentru că orice punct e important, așa că o să încerc să obțin cât de multe pot”.

…………………………………………………………………………………………………………….

Jucătoarea canadiană de tenis cu origini românești a trecut cu brio peste accidentarea urâtă suferită la Roland Garros, revenind la forma cu care impresionase la începutul sezonului.

Bianca Andreescu (nr. 27 mondial) s-a calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup (Toronto), după ce a învins-o pe olandeza Kiki Bertens, a 5-a în ierarhia WTA, cu scorul de 6-1, 6-7 (7), 6-4.

Se știe, în tururile anterioare trecuse de Eugenie Bouchard și Daria Kasatkina.

CITEȘTE ȘI: WTA TORONTO. Adversară neașteptată pentru Simona Halep în sferturile de finală!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare