Sport

WTA Sydney. Simona Halep, învinsă în primul meci din 2019

 

Simona Halep a revenit în tenis cu o înfrângere, ea fiind învinsă în prima partidă disputată în sezonul 2019. Numărul 1 WTA a pierdut în două seturi, scor 6-4, 6-4, duelul cu Ashleigh Barty de la Sydney. Ashleigh Barty este extrem de fericită după ce a reușit să se impună pentru prima dată în carieră în fața Simonei Halep. Cea mai bună tenismenă australiană a momentului a explicat că a învățat din precedentele întâlniri cu Halep, iar acum a reușit să o învingă.

Au fost condiții dificile astăzi, umiditatea ne-a pus probleme. Sunt bucuroasă pentru că am putut să dau totul și să câștig. Mi-am spus că trebuie să fiu agresivă în game-urile decisive din primul set, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Asta am făcut și mi-a ieșit. Am învățat lecția din meciurile trecute cu ea. La Montreal m-a bătut tare, la Cincinnati a fost mai bine pentru mine, iar astăzi am avut încredere, am crezut că pot câștiga și asta am făcut“, a spus Barty imediat după meci.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button