Sport

WTA Sydney. Garbine Muguruza s-a retras. Daria Kasatkina, eliminată

 

Garbine Muguruza a învins-o pe Carla Suarez Navarro în prima rundă de la Sydney, însă a fost nevoită să se retragă înaintea meciului din turul doi. Tenismena iberică se confruntă cu tulburări gastrointestinale și a hotărât să declare forfait. E a treia tenismenă importantă care se retrage de la Sydney, după Naomi Osaka și Karolina Pliskova. Astfel, Kiki Bertens, adversara din turul doi a Muguruzei, avansează fără să joace în sferturile de finală ale openului de la Antipozi.

Favorita numărul 8 a turneului de la Sydney, rusoaica Daria Kasatkina, a părăsit întrecerea încă din runda inaugurală. Kasatkina s-a înclinat în fața unei jucătoare venite din calificări, bielorusa Aliaksandra Sasnovich. 1-6, 4-6 a fost scorul întâlnirii dintre cele două, care a durat doar o oră și 18 minute. În turul următor, Aliaksandra Sasnovich va întâlni o altă jucătoare ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, australianca Priscilla Hon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare