Sport

WTA Stuttgart. Naomi Osaka s-a retras

 

Calificată în semifinalele turneului de la Stuttgart, Naomi Osaka s-a retras din competiție înaintea partidei cu Anett Kontaveit, acuzând o problemă medicală în zona abdominală, potrivit WTA.

„Nu cred că aş putea servi. Este o contractură abdominală, ceva cu care m-am confruntat deja în trecut. Din această cauză ştiu exact despre ce gen de accidentare este vorba şi cum trebuie să mă tratez”, a declarat Osaka. Osaka ajunsese în semifinale la Stuttgart după ce a revenit de la 1-5 (0-30) în setul decisiv al partidei cu Donna Vekic. A fost 6-3, 4-6, 7-6(4) pentru liderul clasamentului WTA. Astfel, Anett Kontaveit (15 WTA), cap de serie numărul 8, şi-a asigurat prezenţa în finală fără să joace. Și în semifinale jucătoarea din Estonia a beneficiat de retragerea adversarei sale Victoria Azarenka, în setul al treilea (5-7, 7-5, 3-0 pentru Kontaveit). În ultimul act, Kontaveit o va înfrunta pe câștigătoarea partidei dintre Petra Kvitova (Cehia, 3 WTA), favorită 3, și Kiki Bertens (Olanda, 7 WTA), cap de serie 6. Pentru Anett Kontaveit va fi a cincea finală a carierei. Are un singur titlu în palmares, la ‘s-Hertogenbosch, în 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button