Sport

WTA Stuttgart. Naomi Osaka, calificată în sferturi

 

Naomi Osaka s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart și nu mai poate fi detronată săptămâna aceasta din fruntea clasamentului WTA, după ce a trecut în turul doi de Su-Wei Hsieh, scor 6-4, 6-3, într-o partidă ce a durat o oră și 26 de minute. În sferturile de finală, nipona o va înfrunta pe croata Donna Vekic, care în turul doi a eliminat-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cu 6-1, 7-5. Odată cu calificarea în sferturi, Naomi Osaka și-a asigurat cel puțin încă o săptămână în fruntea clasamentului WTA. 6.066 puncte are în momentul de față, cu 384 de puncte peste următoarea clasată, Simona Halep, care s-a retras de la Stuttgart și nu va acumula puncte. Ba din contra, pierde cele 100 de puncte pentru sferturile atinse în 2018. Petra Kvitova, a 3-a clasată, poate ajunge la un maxim de 6.015 puncte, dacă va câștiga turneul. În prezent, cehoaica, calificată în optimi, se află la 421 de puncte în spatele lui Naomi.

Tot azi, franțuzoaica Caroline Garcia a fost eliminată încă din runda inaugurală după ce a pierdut în două seturi partida cu Anett Kontaveit. A fost 6-4, 6-3 pentru tenismena din Estonia, care în runda urmatoare o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button