Sport

WTA Stuttgart. Magdalena Rybarikova, prima adversară a Simonei Halep

 

Simona Halep (1 WTA) va debuta miercuri seara de la ora 21.00 în turneul Premier de la Stuttgart, unde va juca împotriva slovacei Magdalena Rybarikova ( 28 de ani, locul 18 WTA – foto), care a trecut în primul tur de rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 WTA, scorul 6-2, 6-2, după un meci care a durat o oră și 12 minute. Halep, care vine două victorii în confruntarea cu Elveția din Fed, se așteaptă la un meci dificil contra slovacei.
E o jucătoare dificilă, nu dă ritm, vine la fileu. Sper să mă pot adapta şi să îmi fac jocul, deşi nu e uşor contra ei. Nu spun că sunt favorită la acest turneu, dar am şansa mea“, a spus Halep, potrivit TV Digi Sport. Simona Halep și Magdalena Rybarikova s-au întâlnit de cinci ori până acum, românca fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 3-2. Ultima confruntare a avut loc la Beijing, în 2017, când Rybarikova s-a retras când Halep conducea cu 6-1, 2-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button