Sport

WTA Stuttgart. Halep și Rosolska, învinse în sferturile probei de dublu

 

Perechea româno-poloneză formată din Simona Halep şi Alicja Rosolska a pierdut, joi, scor 4-6, 4-6, meciul jucat împotriva „dublului” Andrea Hlavackova/Samantha Stosur, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Partida dintre cele două perechi a durat o oră şi şapte minute. În turul următor, Andrea Hlavackova şi Samantha Stosur vor întâlni câştigătoarele meciului Broady/Smith – Atawo/Ostapenko. Pentru accederea în sferturile de finală ale întrecerii de la Stuttgart, Halep şi Rosolka vor încasa un cec în valoare de 4.974 de dolari şi 200 de puncte în ierarhia mondială la dublu.

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart pe Anastasija Sevastova (Letonia, locul 26 WTA). În vârstă de 27 de ani, Sevastova a învins-o pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA și cap de serie numărul 6, scor 6-3, 7-5, în optimile competiției. În prima rundă, sportiva din Letonia a trecut de australianca Samantha Stosur (18 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3. De-a lungul timpului, Simona Halep și Anastasija Sevastova s-au mai întâlnit de cinci ori, scorul fiind 3-2 în favoarea letonei. Ultima confruntare a avut loc in 2016, în finala turneului de la București, unde Halep s-a impus cu 6-0, 6-0. Partida dintre Halep și Sevastova va avea loc vineri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button