Sport

WTA Stuttgart. CoCo Vandeweghe, adversara Simonei Halep în sferturi

 

Pentru un loc în semifinalele turneului „Premier” de la Stuttgart, Simona Halep se va duela cu CoCo Vandeweghe (locul 16 WTA, foto). Americanca a învins-o în trei seturi pe Laura Siegemund (Germania, 100 WTA), deţinătoarea trofeului, scor 4-6, 6-4, 3-6, după două ore și 30 de minute de joc. Halep și Vandeweghe s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în sferturile ediției de anul trecut a turneului de la Madrid. Liderul mondial s-a impus categoric, scor 6-1, 6-1.
Turneul de la Stuttgart are premii totale în valoare de $816.000, se dispută pe zgură (indoor), iar directorul competiției este Markus Guenthardt. Cap de serie numărul unu este Simona Halep, pe lista favoritelor mai aflându-se Garbine Muguruza, Elina Svitolina și Jelena Ostapenko. În 2017, Halep a ajuns până în semifinale la Stuttgart, acolo unde a fost învinsă de Laura Siegemund. Partida se va disputa vineri de la ora 14.30, ora României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button