Sport

WTA Stuttgart. Care sunt semifinalistele

WTA Stuttgart. Care sunt semifinalistele

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek (1 WTA, principala favorită, foto) s-a calificat vineri seara în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 802.237 de dolari, după ce a învins-o în două seturi, în sferturile de finală, 7-6 (7/2), 6-3 pe britanica Emma Răducanu (303 WTA). Swiatek s-a impus după o partidă de două ore şi cinci minute, iar în penultimul act o va avea ca adversară pe kazaha Elena Rybakina (4 WTA).

Iga Swiatek a cucerit trofeul la ultimele două ediţii ale turneului de la Stuttgart, învingând-o în finală, în ambele ocazii, pe belarusa Arina Sabalenka.
Cealaltă semifinală le va opune pe ucraineanca Magda Kostyuk (27 WTA) şi cehoaica Marketa Vondrousova (8 WTA, favorită nr. 6).
În sferturi, Kostyuk a învins-o pe Cori Gauff în trei seturi, 3-6, 6-4, 7-6, al treilea meci maraton pentru sportiva din Ucraina. Ea a avut partide extrem de dificile și cu Laura Sigemeund și cu Qinwen Zheng, fiecare dintre aceste jocuri având o durată de aproximativ trei ore. Cu Zheng, Kostyuk chiar a salvat trei mingi de meci.
WTA Stuttgart, semifinale
Iga Swiatek (1) – Elena Rybakina (4)
Marta Kostyuk (27) – Marketa Vondrousova (6).
Porsche Tennis Grand Prix are loc în perioada 13-21 aprilie, pe zgură (indoor), face parte din categoria WTA 500, iar campioana en-titre este Iga Swiatek (2023).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare