Sport

WTA Shenzhen. Simona Halep și Irina Begu au câștigat duelul românesc

 

Simona Halep și Irina Begu s-au impus în duelul românesc din sferturile de finală ale probei de dublu de la Shenzhen, cu 4-6, 6-4, 13-11, în fața cuplului format din Irina Bara și Mihaela Buzărnescu. Partida a fost una foarte echilibrată, decisă în super tiebreak, după ce fiecare pereche a câștigat un set cu scorul de 6-4. Ajunse în semifinale, cele două românce mai au de așteptat până când își vor afla adversarele, marți dimineața jucându-se abia meciurile din 16-imile de finală de pe partea lor de tablou.

Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea al întrecerii WTA de la Shenzhen după ce a trecut de o jucătoare mai bine cotată, italianca Cămila Giorgi. Bogdan, numărul 105 în clasamentul feminin, s-a impus în două seturi, fără prea mari probleme, scor 6-4, 6-2. Mai departe, pentru româncă urmează un meci care se anunță mult mai dificil, ea urmând a da în turul al doilea peste învingătoarea duelului dintre Kristyna Pliskova și Jelena Ostapenko. Victoria cu Giorgi i-a adus Anei un cec în valoare de 7.238 de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button