Sport

WTA ROMA. Halep S-A ÎMPIEDICAT în finală!!!

 

După ce a dispus sâmbătă de olandeza Kiki Bertens, 7-5, 6-1, Simona Halep a jucat astăzi finala turneului WTA de la Roma.

Adversară i-a fost ucraineanca Elina Svitolina, care a profitat în penultimul act de abandonul spaniolei Garbine Muguruza.

Simona Halep a câștigat primul set, 6-4, după ce și-a sucit glezna (foto), având apoi nevoie de intervenția terapeutului. În setul secund, unul cu răsturnări de situație, și Svitolina a cerut ajutor medical. Până la urmă, ucraineanca s-a impus cu 7-5, astfel că s-a intrat în decisiv. Al treilea set i-a revenit clar Elinei Svitolina, 6-1, care a și câștigat întâlnirea.

De menționat și că Halep a avut, din nou, un scurtcircuit cu antrenorul Darren Cahiil în timpul unui time-out. Australianul i-a transmis: „Hai, vorbește cu mine! Nivelul energiei este scăzut pentru că te plângi”. N-a primit nici un răspuns, iar, diplomat și elegant, tehnicianul i-a dat o serie de sfaturi, încercând să-și mobilizeze eleva.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button