Sport

WTA Roma. Alte două favorite, eliminate

 

Madison Keys, favorita numărul 13, a fost învinsă de compatrioata sa din SUA, Sofia Kenin, într-un meci din turul 2. Aceasta s-a impus în trei seturi cu 6-7 (2), 6-3, 6-2, după un meci ce a durat două ore și 28 de minute.

Ashleigh Barty, favorita numărul 8, a fost învinsă de Kristina Mladenovici din Franța – (foto), în optimile de finală. Noua elevă a lui Sascha Bajin s-a impus fără emoții în două seturi, cu 6-2, 6-3, într-o oră și 17 minute de joc. Mladenovici se va duela în sferturile de finală cu grecoiaca Maria Sakkari, care s-a impus în fața Petrei Kvitova, în trei seturi, 7-5, 5-7, 4-0. Cehoaica, una dintre competitoarele pentru locul 1 WTA, s-a retras din cauza unei accidentări la scorul de 4-0 pentru adversara ei în setul decisiv.

Garbine Muguruza a abandonat, de asemenea, joi, în partida cu Viktoria Azarenka, la fel și franțuzoaica Alize Cornet în partida cu Suarez Navarro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare