Sport

WTA New Haven. Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

 

Ana Bogdan, venită din calificări, a acces luni în turul 2 al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, după ce a trecut surprinzător de rusoaica Elena Vesnina, a cincea favorită, în două seturi, 7-5, 7-5. Pentru calificarea în optimi de finală, Bogdan a obținut un cec de 10.690 dolari și 80 de puncte WTA. Ea va juca în turul următor cu învingătoarea dintre ucraineanca Lesia Țurenko (30 WTA) și jucătoarea belgiană Kirsten Flipkens (76 WTA), ultima fiind și ea o jucătoare venită din calificări.
La New Haven, principalele favorite la dublu sunt Monica Niculescu și indianca Sania Mirza, care vor juca în primul tur cu perechea Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA).
Raluca Olaru joacă alături de ucraineanca Olga Savciuk, urmând să înfrunte învingătoarele din meciul Gabriela Dabrowski (Canada)/Yifan Xu (China/N. 4) — Andreja Klepac (Slovenia)/María José Martínez Sánchez (Spania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button