Sport

WTA MONTREAL. Se știu primele două semifinaliste

 

Prima semifinalistă e australianca Ashleigh Barty care a învins-o categoric în sferturile de finală pe olandeza Kiki Bertens, scor 6-3, 6-1. Dacă o va învinge în sferturile de finală pe Caroline Garcia, Simona Halep va da piept cu Ashleigh Barty. Partida cu Garcia e programată să se joace în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 1.30.
Sloane Stephens – (foto) e cea de-a doua semifinalistă la Rogers Cup 2018. Tenismena americană a învins-o ușor pe Anastasija Sevastova în sferturile de finală. 6-2, 6-2 a fost scorul partidei care a durat doar o oră și 10 minute. În semifinale, finalista de la Roland Garros o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina și Elise Mertens.
Semifinalele de la Rogers Cup 2018 vor avea loc sâmbătă seara. Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 126.450 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare