Sport

WTA Montreal. Se știe adversara Simonei din finală

 

Simona Halep a aflat numele jucătoarei pe care o va întâlni în finala turneului de la Montreal şi ora de start a confruntării. Sportiva noastră se va duela cu ocupanta locului 12 WTA, americanca Madison Keys-(foto), care a învins-o fără probleme pe Kristina Kucova (locul 121 WTA), scor 6-2, 6-1, în doar 52 de minute. Întâlnirea dintre Simona Halep şi Madison Keys se va disputa diseară, de la ora 20.00.
Simona şi Madison s-au întâlnit de trei ori, iar Simona conduce cu 2-1.Tot duminică, după ora 22.00, Simona va disputa şi finala de la dublu, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii formate din Ekaterina Makarova şi Elina Vesnina.

Câştigătoarea turneului Rogers Cup va primi din partea organizatorilor un cec în valoare de 490.200 de dolari, conform grilei de premiere. Conform calculelor făcute de WTA, Simona a câștigat în acest an în jur de 2.3 milioane de dolari numai din premii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button