Sport

WTA Miami. Caroline Wozniacki, eliminată în turul II

 

Daneza Caroline Wozniacki părăsește turneul de la Miami încă din turul doi, iar Simona Halep se distanțează și mai mult în fruntea clasamentului WTA. Caroline a fost eliminată la capătul unui meci incredibil de Monica Puig, ocupanta locului 82. Scorul final a fost 0-6, 6-4, 6-4 în favoarea jucătoarei din Puerto Rico, după o oră și 58 de minute. Pentru Wozniacki, eliminarea este o adevărată problemă, în condițiile în care avea de apărat nu mai puțin de 650 de puncte, după ce anul trecut a ajuns în finala de la Miami. Înfrângerea lui Wozniacki vine la scurt timp după ce daneza spunea că nu o interesează cu cine joacă deoarece e convinsă că poate bate pe oricine.

În acest moment, diferenţa dintre Halep şi Wozniacki în ierarhia mondială este de aproape 1.350 de puncte, dar românca se află încă în competiţie. Aşadar, Simona Halep va sta confortabil în fotoliul de lider mondial până la Roland Garros, acolo unde are de apărat nu mai puţin de 1300 de puncte, fiind anul trecut eliminată în ultimul act de către Jelena Ostapenko. Simona Halep va evolua, sâmbătă, după ora 19.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, în manşa a treia a competiţiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button