Sport

WTA Miami. Bianca Andreescu s-a calificat în turul II

 

Bianca Andreescu a învins-o pe Irina Begu în primul tur de la Miami la capătul unui meci electrizant. Ocupanta locului 24 WTA a revenit incredibil după ce a fost condusă cu 5-1 în setul secund si a salvat o minge de meci. Bianca s-a impus în cele din urmă cu 4-6, 7-6 (2), 6-2 la capătul unei partide superbe. Setul decisiv a fost la discreția Biancăi, cea care a ajuns astfel în turul 2, unde o va întâlni pe Sofia Kenin, favorită numărul 32.

Jucătoarea franceză Alize Cornet, numărul 53 WTA, s-a calificat în turul doi, fază în care o va întâlni pe Mihaela Buzărnescu. Cornet a învins-o în runda inaugurală pe sportiva din Belarus Vera Lapko, numărul 64 WTA, scor 7-5, 6-7 (7), 6-1, în două ore şi 48 de minute. Meciul a fost întrerupt noaptea trecută în setul trei, din cauza ploii. Buzărnescu, locul 32 mondial şi favorită 30, joacă direct în turul doi la Miami. Românca şi Cornet au mai fost adversare o singură dată, în 2018, la Hobart, când câştigătoare a fost Buzărnescu, scor 6-2, 6-4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare