Sport

WTA Madrid. Karolina Pliskova a fost eliminată. Angelique Kerber s-a retras

 

Angelique Kerber s-a retras de la turneul de la Madrid, acuzând o accidentare la glezna dreaptă, înaintea meciului din turul al doilea, pe care trebuia să-l dispute cu croata Petra Martici, locul 36 WTA. În urma acestei retrageri, Petra Martici va evolua în optimi cu jucătoarea ucraineană Katerina Kozlova, locul 85 WTA, venită din calificări, care a produs surpriza zilei la Madrid, învingând-o, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA. Angelique Kerber se afla pe cealaltă parte a tabloului, față de Simona Halep, astfel că cele două s-ar fi putut întâlni doar în finală.

„Nu vreau să îmi pun în pericol restul sezonului de zgură. Voi pleca acasă în Germania să văd cât e de grav. Mai am o săptămână până la Roma, sper să îmi revin până atunci”, a spus Kerber, într-o conferință de presă. Astfel, Simona Halep scapă de încă două rivale periculoase la Mutua Madrid Open 2019.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare