Sport

WTA Eastbourne. Simona Halep va juca direct în turul doi

 

Simona Halep (locul 8 WTA), beneficiara unui wild card şi cap de serie numărul 6, va evolua direct în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne (23-29 iunie), fază în care o va înfrunta pe învingătoarea partidei dintre Camila Giorgi (Italia, locul 39 WTA) şi Su-Wei Hsieh (Taiwan, locul 28 WTA).

Posibilul traseu al Simonei Halep la Eastbourne:
Optimi: Barborei Strycova (Cehia, locul 51 WTA) / Qiang Wang (China, locul 15 WTA)
Sferturi: Angelique Kerber (Germania, locul 6 WTA), cap de serie numărul 4
Semifinale: Ashleigh Barty (Australia, locul 2 WTA), cap de serie numărul 1 / Elina Svitolina (Ucrina, locul 7 WTA), cap de serie numărul 5
Finală: Karolina Pliskova (Cehia, locul 3 WTA), cap de serie numărul 2 / Kiki Bertens (Olanda, locul 4 WTA), cap de serie numărul 3 / Sloane Stephens (SUA, locul 9 WTA), cap de serie numărul 7.

După Roland Garros, acesta este primul şi singurul turneu pe iarbă în acest sezon pentru Simona Halep, înainte de Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, care va începe la 1 iulie. Simona Halep a mai participat o singură dată la turneul de la Eastbourne, în anul 2017, când s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de Caroline Wozniacki, scor 5-7, 6-4, 6-1.
Turneul de la Eastbourne face parte din categoria Premier și se dispută pe iarbă, în perioada 23-29 iunie. Competiția este dotată cu premii în valoare totală de $998,712. Campioana en-titre este daneza Caroline Wozniacki (în 2018).

Simona Halep va juca la turneul de la Eastbourne şi la dublu, alături de Raluca Olaru. Cele două românce vor întâlni în primul tur echipa Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 1.

La Eastbourne participă şi Mihaela Buzărnescu, locul 42 WTA, care o va avea ca adversară în prima manşă pe letona Jelena Ostapenko, locul 37 WTA.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare