Sport

WTA Dubai. Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi

 

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finală de la Dubai după un meci de infarct. Sportiva noastră o va întâlni joi, de la ora 17.00, pe elvețianca Belinda Bencici, care a învins-o pe ocupanta locului 9 WTA, Aryna Sabalenka. Bencici, aflată pe locul 45 în clasamentul WTA, s-a impus cu 6-4, 2-6, 7-6 (7) după mai bine de două ore de joc. Scorul întâlnirilor directe dintre Simona si Bencici este 1-1. Ultimul meci datează însă din 2015. Belinda Bencici e considerată o viitoare stea a tenisului feminin, iar acum este în revenire după ce a fost accidentată grav pentru o perioadă îndelungată.

Elina Svitolina s-a impus în capul de afiș al meciurilor din optimile de finală. Sportiva din Ucraina s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut de Garbine Muguruza. Scorul final a fost 6-1, 6-2 după o partidă ce a durat aproximativ o oră. Pentru Svitolina urmează acum un duel în sferturile de finală cu Carla Suarez Navarro.

Programul sferturilor este următorul:
12.00 Karolina Pliskova – Su-Wei Hsieh
13.30 Viktoria Kuzmova – Petra Kvitova
17.00 Simona Halep – Belinda Bencici
18.30 Carla Suarez Navarro – Elina Svitolina

Semifinalele vor avea loc vineri, iar finala este programată sâmbătă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare