Sport

WTA Dubai. Patru favorite au fost eliminate astăzi

 

Surprizele s-au ținut lanț marți, în a treia zi de concurs de la Dubai, când au avut loc meciurile din turul doi, unde trei favorite au fost eliminate. Prima care a părăsit concursul a fost favorita numărul 7, Kiki Bertens, învinsă de slovaca Viktoria Kuzmova (46 WTA). Slovaca s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 7-6 (6), după două ore și 14 minute de joc. Și finalista de anul trecut, rusoaica Daria Kasatkina (favorită 11) a fost eliminată în turul doi. Tânăra rusoaică a pierdut în fața Sofiei Kenin (37 WTA) cu 3-6, 6-2, 4-6, într-o oră și 42 de minute.
Caroline Garcia, favorită numărul 14 de la Dubai, a cedat și ea în turul doi, fiind învinsă de americanca Jennifer Brady, aflată pe locul 117 WTA. Franțuzoaica a cedat clar în două seturi cu 6-4, 7-5 și a părăsit astfel prematur competiția.
Naomi Osaka, lidera clasamentului mondial din tenisul feminin a fost eliminată în turul doi de la Dubai de o jucătoare din afara top 60 WTA. Nipona a fost învinsă în turul doi de Kristina Mladenovici (67 WTA, foto), scor 6-3, 6-3. Pentru Kristina Mladenovici urmează acum un duel cu Carla Suarez Navarro în optimile de finală. În schimb, Osaka are pauză până în luna martie, când va evolua la Indian Wells și Miami.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare