Sport

WTA Cincinnati. Sportivele noastre, eliminate în prima rundă a calificărilor

 

Irina-Camelia Begu (locul 59 WTA), cap de serie numărul 9, şi Ana Bogdan (124 WTA) au fost eliminate, sâmbătă, în primul tur al calificărilor la turneul de la Cincinnati (Ohio). Begu a fost învinsă de americanca Taylor Townsend (134 WTA), scor 6-7 (4), 6-1, 6-3, după două ore şi zece minute.
Ana Bogdan a pierdut partida cu Beatriz Haddad Maia (Brazilia, locul 77 WTA), favorită 19, scor 6-3, 6-1, după o oră şi 20 de minute.
Monica Niculescu a piedut și ea în fața Marianei Duque-Marino (Columbia) cu 4-6, 6-2, 6-1, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor. Monica (29 ani, 57 WTA) a cedat după o oră și 47 de minute în fața jucătoarei sud-americane (28 de ani), care ocupă locul 107 în lume. Duque-Marino are acum 5-3 în meciurile directe cu Niculescu. Cele trei românce vor primi câte 1.987 dolari și un punct WTA fiecare.

Sorana Cîrstea, locul 54 WTA şi cap de serie 6, o întâlneşte în runda inaugurală a calificărilor pe Aleksandra Krunic (Serbia), numărul 84 mondial.

„Western & Southern Open” se desfăşoară în perioada 14-20 august, este din categoria „Premier” şi are premii totale în valoare de peste 2,5 milioane de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button