Sport

WTA Cincinnati. Monica Niculescu, în finala probei de dublu

 

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecând în semifinale de cuplul Sania Mîrza/Shuai Peng (India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, în 67 de minute. În ultimul act, învingătoarele vor da piept cu echipa Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 2, care a trecut cu 7-6 (5), 6-2, de perechea cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 3. Califcarea în finală este recompensată cu 75.575 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarele trofeului vor primi 149.635 de dolari şi 900 de puncte WTA.
Monica Niculescu este la a doua finală în acest an în echipă cu Hsieh, după ce ele au câştigat turneul de la Biel/Bienne. Românca a mai jucat în 2017 finala de la Wimbledon, cu Hao-Ching Chan, tot din Taiwan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button