Sport

WTA Cincinnati. Karolina Pliskova și Garbine Muguruza, eliminate

 

Karolina Pliskova a părăsit turneul de la Cincinnati încă din runda a doua. Favorita numărul 9 a competiției a cedat surprinzător în fața bielorusei Aryna Sabalenka, în vârstă de doar 20 de ani și aflată pe locul 34 WTA. Fostul număr 1 WTA a pierdut în trei seturi, cu 6-2, 3-6, 5-7. E cea de-a două mare surpriză produsă de Aryna Sabalenka la Cincinnati după ce, în rundă inaugurală, a trecut de Johanna Konta.

Campioana en-titre de la Cincinnati, Garbine Muguruza, a fost eliminată încă din turul doi și coboară abrupt în clasamentul WTA. Tenismena iberică a fost învinsă, miercuri seară, de ucraineanca Lesia Tsurenko – (foto), scor 6-2, 4-6, 4-6. În consecință, Garbine Muguruza va ieși, la începutul săptămânii viitoare, din Top 10 WTA. În clasamentul LIVE al WTA, sportiva spaniolă în vârstă de 23 de ani a coborât 3 locuri, de pe 9 până pe 12, având 3500 de puncte. Garbine Muguruza mai poate fi întrecută și de alte tenismene, printre care Madison Keys și Elise Mertens, în funcție de rezultatele înregistrate de acestea la Cincinnati.

Nu mai puțin de 7 dintre cele 16 favorite au fost eliminate deja de la Cincinnati: Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Julia Goerges, Jelena Ostapenko, Daria Kasatkina și Naomi Osaka.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button