Sport

WTA Cincinnati. Elina Svitolina, eliminată în optimi

 

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 4 WTA, a fost învinsă vineri, cu scorul de 7-5, 6-4, de germana Julia Goerges, locul 37 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. În schimb, Karolina Pliskova, locul 1 WTA, s-a calificat în sferturi, după 6-3, 4-6, 6-0 cu italianca Cămila Giorgi, locul 82 WTA. Simona Halep este singură jucătoare care o poate „detrona” pe sportiva cehă, în funcţie de rezultatele lor următoare la turneul american. Primul „scenariu” prin care Halep poate deveni în premieră numărul 1 mondial este ca ea să ajungă în finală, iar Pliskova să nu se califice în semifinale. Şi Svitolina avea şanse la locul I dacă ar fi câştigat competiţia de la Cincinnati. Atât Pliskova, cât şi ucraineanca ar fi trebuit să joace joi în optimi, însă meciurile lor au fost amânate o zi din cauza ploii. Svitolina era pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o putea ântâlni din nou, după numai o sâptamănă, in semifinale. Pliskova trebuie să joace tot vineri şi meciul din sferturi, cu daneza Caroline Woznacki, locul 5 WTA.
Până în acest moment se cunoaşte o semifinalistă, spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA, care a întrecut-o, cu 6-2, 5-7, 7-5, pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 8 WTA. Muguruza va evolua în penultimul act cu învingătoarea dintre Pliskova şi Wozniacki. Tot într-un meci amânat din optimi, americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiară a unui wild card, a învins-o, cu 2-6, 6-3, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 39 WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button