Sport

WTA BUCUREȘTI. Ana Bogdan și Irina Begu, în semifinale

 

Jucătoarea Ana Bogdan (108 WTA – foto) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open după ce a eliminat în sferturile de finală favorita numărul 1, Anastasija Sevastova (Letonia), pe care a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3. Numărul 108 WTA și-a adjudecat 11.300 de dolari și 110 puncte, urmând să întâlnească în semifinale învingătoarea din partida programată în această seară între Julia Goerges (Germania), cap de serie numărul 3, și Alexandra Dulgheru, venită din calificări.
Tot azi, Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului după ce a învins-o în sferturile de finală, cu 7-5, 6-0, pe franțuzoaica Pauline Parmentier (107 WTA). Jucătoarea clasată pe locul 58 WTA și-a adjudecat 11.300 de dolari și 110 puncte, urmând să o întâlnească în semifinale pe favorita numărul 2, Carla Suarez Navarro (34 WTA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button