Sport

WTA BUCUREȘTI. Ana Bogdan joacă în sferturi. Elena Gabriela Ruse, eliminată

 

Ana Bogdan (locul 108 WTA – foto) a devenit prima jucătoare română calificată în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open după ce a învins-o, miercuri, pe Cagla Buyukakcay (165 WTA) din Turcia cu scorul de 6-4, 7-5. Bogdan a avut nevoie de 2 ore și 5 minute. Pentru calificarea în sferturile de finală, numărul 108 mondial va primi 5.900 de dolari și 60 de puncte WTA. Ea o va întâlni în turul următor pe letona Anastasija Sevastova.

Jucătoarea Elena Gabriela Ruse, beneficiara unui wild card, a fost eliminată, în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, fiind învinsă de favorita numărul 2, Carla Suarez Navarro în două seturi, 6-3, 6-4. Partida care a durat 1 oră și 29 de minute. Elena Gabriela Ruse va primi pentru participare 3.310 dolari și 30 de puncte WTA. În sferturile de finală, Carla Suarez Navarro va întâlni învingătoarea din partida Tatjana Maria (Germania, nr. 8) — Nadia Podorska (Argentina).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button