Sport

WTA Birmingham. Julia Goerges și Ashleigh Barty se vor duela în finală

 

Julia Goerges (19 WTA), cap de serie numărul 8, a trecut în două seturi de croata Petra Martic (25 WTA), scor 6-4, 6-3, și s-a calificat în finala turneului Premier de la Birmingham. Finala se va disputa duminică, de la ora 15.00. Jucătoarea din Germania se va lupta pentru trofeu cu australianca Ashleigh Barty – (foto), partenera sa în proba de dublu din cadrul competiției britanice. Australianca a trecut în penultimul act de Barbora Strycova (51 WTA), scor 6-4, 6-4, aflându-se acum la doar o victorie distanță de primul loc în clasamentul WTA. Julia Goerges s-a impus după o oră și 23 de minute, obținând calificarea în a doua sa finală din acest sezon. Jucătoarea de 30 de ani a mai ajuns în ultimul act la Auckland, primul turneu la care a participat în actualul sezon. A câștigat atunci în fața jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu, scor 2-6, 7-5, 6-1.

Barty și Goerges s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, ambele confruntări având loc în 2018. Australianca s-a impus în semifinalele turneului de la Zhuhai (China), scor 4-6, 6-3, 6-2, în timp ce germanca a câștigat primul meci direct chiar la Birmingham, în optimi: 7-6(6), 6-3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare