Sport

WTA BEIJING. UPDATE. Simona Halep și ATUUL Andrei Pavel!!!

 

Simona Halep joacă duminică, de la ora 11.30 (ora României) – în direct la Digi Sport 2, finala turneului WTA de la Beijing.

Ilie Năstase a comentat la Digi Sport ascensiunea Simonei Halep în vârful ierarhiei mondiale a tenisului feminin, relatând după victoria obținută astăzi de româncă în semifinala cu Jelena Ostapenko: „Cred că și-a îmbunătățit puțin serviciul al doilea. A fost mai agresivă, lucru pe care în trecut nu-l făcea. Pentru tenisul nostru e mult! Problema e că acum presiunea va fi pe Simona, pentru că toată lumea va dori s-o bată”.

În ceea ce privește faptul că Andrei Pavel a fost cooptat în staff-ul Simonei Halep, „Cneazul” coordonându-i activitatea sportivă în capitala Chinei, în absența lui Darren Cahill, „Nasty” a opinat: „Contează foarte mult că Andrei Pavel vorbește în românește cu Halep. Am văzut de multe ori că, atunci când venea Darren Cahill să-i dea sfaturi, Simona se uita în gol. Contează aceste aspecte”.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!

Simona Halep, LEGĂTURĂ EMOȚIONANTĂ cu tatăl ei!!! Finala de la Beijing se joacă mâine de la ora…

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button