Sport

WTA BEIJING. UPDATE. Gheorghe Hagi, despre Simona Halep: „A ajuns ca Messi şi Ronaldo”

 

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Beijing, după ce a învins-o pe Jelena Ostapenko, 6-2, 6-4, și de luni va urca pe prima poziție a clasamentului WTA.

Gheorghe Hagi, cel cu care Halep are o relație specială, s-a declarat mândru de performanța reușită de sportiva din Constanța.

„Ne simţim mândri, fericiţi, bucuroşi pentru că un român a ajuns numărul 1 în lume. Ştiu cât a muncit, câte sacrificii a făcut, este un moment fantastic. Pentru fiecare sportiv reprezintă un exemplu. Un exemplu că se poate dacă munceşti foarte mult. Este şi foarte talentată. Prima dată a contat talentul şi apoi munca. Repetiţia îţi creează automatismul. Trebuie să ai multe calităţi şi umane, şi fizice pentru a ajunge acolo sus. Dacă nu îţi construieşti succesul, nu va veni niciodată. Ea şi-a construit succesul încă de când s-a apucat de tenis. Ea a ajuns sus acum. Ea, Messi, Ronaldo au ajuns acolo, sus. Ea a căpătat această experienţă atunci când a pierdut, dar a devenit mai puternică. Acum, a ştiut să gestioneze momentul. Cum să nu o invit pe la Academie? Păi mă gândesc să fac şi o echipă de fete, o să mă gândesc. De ce nu? Şi ele au dreptul să joace. Problema e că trebuie să ajung cel mai bun şi acolo, e greu”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Finala turneului de la Beijing, Simona Halep – Caroline Garcia, se joacă mâine dimineață, de la ora 11.30, în direct pe Digi Sport 2.

CITEȘTE ȘI: 

WTA BEIJING. UPDATE. Adversara Simonei Halep e Caroline Garcia

WTA BEIJING. UPDATE. Simona Halep și ATUUL Andrei Pavel!!!

Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!

Simona Halep, LEGĂTURĂ EMOȚIONANTĂ cu tatăl ei!!! Finala de la Beijing se joacă mâine de la ora…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare