Sport

WTA Beijing. Programul de azi

 

Monica Niculescu va fi singura româncă ce va evolua duminică în proba de simplu de la Beijing, de la ora 16, ora României, ultima partidă pe terenul central, în faţa lui Johanna Konta din Marea Britanie. Konta ocupă locul 7 mondial în timp ce Niculescu este pe locul 65 în lume. Scorul general este 1-1. Konta a câştigat la Miami în 2016, iar Niculescu pe iarba de la Nottingham în 2015.
Tot duminică va evolua şi Raluca Olaru în proba de dublu la Beijing, alături de Lyudmyla Kichenok din Ucraina, cele două urmând să dea piept de la ora 12 cu perechea Mladenovici / Pavlyuchenkova (Franţa/Rusia).

Ying-Ying Duan, locul 96 WTA, a fost cea care a trecut de franțuzoaica Kiki Mladenovici sâmbătă seara, scor 7-5, 6-4, după o oră şi 33 de minute de joc. În turul II, sportiva din China va da piept cu învingătoarea dintre Vesnina şi Magda Linette.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button